Βρείτε το καλύτερο ρουζ για την απόχρωση της επιδερμίδας σας.

 

Κάθε γυναίκα έχει ένα προϊόν μακιγιάζ που δεν το αποχωρίζεται! Για πολλές  είναι το ρουζ . Ωστόσο ,πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν απλά την πρώτη ροζ απόχρωση που μπορούν να βρουν ή κάποιο που τους κοκκινίζει τα μάγουλα. Η αλήθεια είναι , όπως και για όλα τα προϊόντα  μακιγιάζ , υπάρχει μια τέχνη για την επιλογή των καλύτερων απόχρωση ρουζ για το δέρμα σας.
Ποιες αποχρώσεις ρουζ λειτουργούν καλύτερα για ανοιχτόχρωμο δέρμα ;
Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα , καλύτερες αποχρώσεις ρουζ σας είναι το απαλό ροζ , το φωτεινο κοράλλι και το ροδακινι.

Tα άτομα με μεσαία,σταρένια απόχρωση δέρματος , δοκιμάστε πλούσια ροζ, ζεστό μωβ και βαθιές αποχρώσεις του ροδακινί.

Οι γυναίκες με σκούρο δέρμα θα έχουν υπέροχη εμφάνιση με ρουζ σε βαθύ φούξια , μούρο , ζεστό καφέ , σταφίδας και αποχρώσεις μανταρίνι. Τα κρεμώδη ρουζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε χρώμα με μεγάλη ένταση που εξακολουθεί να φαίνεται φυσικό .
Πότε πρέπει να φοράτε θερμούς και ψυχρούς τόνους.
Υπάρχει ένα απλό τέχνασμα για να αποφασίσουμε αν θα φορέσουμε ένα ζεστό ή δροσερό τόνο ρουζ . Για μια φυσική εμφάνιση , επιλέξτε ένα ρουζ με τον ίδιο τόνο με το δέρμα σας . Αν θέλετε μια τολμηρή εμφάνιση, επιλέξτε ένα με αντίθετο τόνο από το δέρμα σας .
Επομένως, εάν έχετε ένα ζεστό τόνο  δέρματος ( έναν κίτρινο τόνο ) , επιλέξτε ζεστή απόχρωση ρουζ για μια φυσική εμφάνιση καιτο αντίστροφο αν έχετε ένα δροσερό τόνο του δέρματος ( ένα ροζ τόνο ) .
 Ζεστές αποχρώσεις : κοραλλί , ροδάκινο , μανταρίνι ,καφέ
 Δροσερές αποχρώσεις : Φούξια , ροζ , σταφίδα
 Ουδέτερη : Μωβ
Αυτές τις συμβουλές δίνει η Tricia Behmardi Director of Make up Education της Jane Iredale.Τα ρουζ της Jane Iredale μπορείτε να τα δοκιμάσετε στο Beauty Professionals.

Tags: