ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ,Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ.

Aν και τα μάτια όπως λένε καθρεφτίζουν τα συναισθήματά μας, το δέρμα γύρω από αυτά πολλές φορές μπορεί να μη μας κολακέψει. Αυτό συμβαίνει γιατί η συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη,έχει  μικρό πάχος,έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με την ηλιακή ακτινοβολία, τους ρύπους, αλλά και με  τις συχνές συσπάσεις των μυών.Αυτοί είναι οι λόγοι που οι ρυτίδες εμφανίζονται πιο νωρίς σε αυτό το σημείο σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Επιπλέον, το λεμφικό της σύστημα λειτουργεί πιο αργά, γι’ αυτό εξάλλου παρουσιάζονται και τοπικά οιδήματα,οι γνωστές «σακούλες».
Γι΄αυτό το λόγο η περιοχή των ματιών απαιτεί εξειδικευμένη φροντίδα και θεραπεία .Δοκιμάστε στο Beauty Professionals μία  πρωτοποριακή θεραπεία ματιών που περιλαμβάνει λεμφικό μασάζ από το Face Energy ,ηλεκτρονική συσκευή για αποκατάσταση και τόνωση του μυϊκού συστήματος του προσώπου και περιποίηση με τα εξής προϊόντα:
-Eye make up remover
Διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών κατάλληλο για αδιάβροχο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ.
Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ (κάθε είδους μακιγιάζ ματιών) και περιποιείται τις βλεφαρίδες, χωρίς να ερεθίζει και να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Οφθαλμολογικά και Δερματολογικά ελεγμένο.

-Cellular eye contour cream
Η πρωτοποριακή αυτή σύνθεση συνδυάζει Φυτικά Βλαστοκύτταρα, Ολιγοπεπτίδια, Υαλουρονικό οξύ τριών ειδών και απαλυντικά θρεπτικά τονωτικά συστατικά βελτιώνοντας την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης ελαττώνονται και η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών ανανεώνεται, δείχνει πιο νεανική, φωτεινή και ελαστική.

Οφθαλμολογικά και Δερματολογικά ελεγμένη.
-Μάσκα φύλλου Κολλαγόνου ειδική για την περιοχή των ματιών.
Βασικά συστατικά
100% Φυσικό Κολλαγόνο.
Το κολλαγόνο αποτελεί κύριο συστατικό της νεανικής και υγιούς επιδερμίδας και βοηθά το δέρμα να ανακτήσει φωτεινότητα και λάμψη. Αφού διαβρεχτεί με την κατάλληλη λοσιόν Yellow Rose, ξεκουράζει και προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση.
Αποτελεί μία εξελιγμένη περιποίηση για μία στοχευμένη αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων της περιοχής των ματιών (ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, οιδήματα-‘σακούλες’, ξηρότητα).

Tags: