Συμβουλές για το βραδυνό μακιγιάζ

Χρώματα: Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες ως προς το ποια χρώματα να προτιμήσετε για το βραδυνό μακιγιάζ , αρκεί αυτά να είναι φωτεινά.Θα σας προτείναμε  για τα μάτια δοκιμάστε να αναμείξετε αποχρώσεις του μωβ και του γκρι και τονίστε τα πάνω βλέφαρα με ένα σκούρο eye-liner. Σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε ένα έντονο αποτέλεσμα που θα τραβά τα βλέμματα. Για τα χείλη προτιμήστε κόκκινες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο βουργουνδίας για τις πιο σκούρες επιδερμίδες, ή πιο φωτεινά κόκκινα για τις ανοιχτόχρωμες.

Κονσίλερ: Το κονσίλερ μπορεί να κάνει θαύματα στο μακιγιάζ, να κρύψει τους μαύρους κύκλους και να κάνει τα μάτια σας να δείχνουν ξεκούραστα και λαμπερά. Προτιμήστε κάποιο με πορτκαλί βάση για να εξουδετερώσει την μπλε-μωβ απόχρωση που συνήθως έχουν οι μαύροι κύκλοι . Κατά την εφαρμογή, μην ξεχάσετε την εσωτερική κάτω γωνία του ματιού που συνήθως είναι η πιο σκούρα.

Διάρκεια: Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα μακιγιάζ είναι ότι συνήθως δεν «κρατούν» για όλο το βράδυ, αναγκάζοντάς σας να επισκέπτεστε κάθε λίγο και λιγάκι την τουαλέτα για να το ανανεώσετε. Ωστόσο, υπάρχουν έξυπνες λύσεις που θα σας γλυτώσουν χρόνο όπως εφαρμογή πούδρας πάντα στο τέλος του μακιγιάζ, την οποία πρέπει να πιέσετε καλά και στο σημείο που βρίσκονται οι κύκλοι των ματιών, το οποίο συνήθως «λαδώνει» εύκολα με αποτέλεσμα να «τρέχει» το μολύβι. Για τα χείλη, ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε το χρώμα για ώρες είναι να τα βάψετε πρώτα ολόκληρα με ένα μολύβι χειλιών, και στη συνέχεια να περάσετε το γκλος στην απόχρωση που θέλετε. Έτσι, ακόμα κι αν το γκλος «φύγει» το χρώμα από κάτω θα παραμείνει.

Σταθεροποιητικό σπρέι: Η ύστατη λύση στο να παραμείνει το μακιγιάζ σας ανέγγιχτο όλο το βράδυ είναι το σταθεροποιητικό σπρέι μακιγιάζ, με το οποίο θα ψεκάσετε το πρόσωπό σας όταν θα έχετε ολοκληρώσει εντελώς το μακιγιάζ.

Tags: