ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.

Οι λίθοι και οι κρύσταλλοι μπορούν να  βελτιώσουν την ψυχική και σωματική μας υγεία αφού όλα τα στοιχεία της χημικής τους σύστασης τα συναντούμε και στο ανθρώπινο σώμα.Η χρήση τους ιδιαίτερα σε θεραπείες προσώπου τα καθιστούν ευεργετικά και κάνουν τις θεραπείες..πολύτιμες.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ: Το εκχύλισμα Διαμαντιού, έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα, πολλές φορές περισσότερο από το βάρος του, προσφέροντας άριστη ενυδάτωση, κάνοντας το δέρμα απαλό και λείο.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ:Το συμπυκνωμένο εκχυλίσμα Ζαφειριού λειτουργεί εναντίον των ελευθέρων ριζών, προσφέρει αύξηση του κυτταρικού μεταβολισμο και έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ: Βοηθάει στην ανάπλαση της επιδερμίδας, συγκρατεί την υγρασία και έχει μαλακτικές ιδιότητες .

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ:Ο Χρυσός έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και λόγω της νανοδομής του μπορεί να συνδέεται με τα βαθύτερα στρώματα των κυττάρων.Διάφοροι παράγοντες οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στην σύνθεσή του προσφέρουν άμεσο λίφτινκ καθώς επίσης και βιταμίνες για αντιοξειδωτικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες.

Tags: