Όροι Χρήσης

1. Γενικά – Στοιχεία εταιρείας

Καλώς ήρθατε στο Beauty Professionals , την ιστοσελίδα της Beauty Profesionals,   που περιγράφει τις λύσεις και υπηρεσίες της εταιρείας στον τομέα του cloud computing. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Τα στοιχεία της εταιρείας:

Beauty Professionals

Αισθητική περιποίηση Προσώπου - Σώματος - Άκρων - Αδυνάτισμα - Αποτρίχωση.

Έδρα: Καζαντζή 1, 11742 Νέος Κόσμος, Αττικής.

ΑΦΜ : ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, Δ.Ο.Υ. ΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ

Τηλ. 211 400 1116, Κιν.: 6972 7745000

http://www.beautyprofessionals.gr

Για Πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίεςinfo@beautyprofessionals.gr

2. Πνευματικά Δικαιώματα

Η Beauty Professionals αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.

3. Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από συνεργαζόμενες με την  Beauty Professionals επιχειρήσεις, στις οποίες διαβιβάζονται προσωπικά δεδομένα του πελάτη με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την Beauty Professionals για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και τη διαβίβαση αυτών σε συνεργαζόμενες με την Beauty Professionals επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο info@beautyprofessionals.gr. Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης και δεν επιθυμείτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων από την Beauty Professionals  σε συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, με σκοπό την αποστολή σε σας διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών, μετά την είσοδο σας στο σύστημα..

4. Περιεχόμενο

Η Beauty Professionals διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.beautyprofessionals.gr (στο εξής: η Ιστοσελίδα) ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
Ο έλεγχος των πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των υπηρεσιών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα (στο εξής: ο Πελάτης). Η "Beauty Professionals" δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.

5. Συνδέσεις με άλλες Ιστοσελίδες (LINKS)

Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (links). Η παροχή των links από την Beauty Professionals δεν συνεπάγεται έγκριση του περιεχομένου αυτών. Επίσης, η Beauty Professionals δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν ζημία ή τραυματισμό συνεπεία της χρήσης του περιεχομένου αυτών. Τα links παρέχονται προς διευκόλυνση των χρηστών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με αποκλειστική ευθύνη τους.

6. Δηλώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία Beauty Professionals ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

7. Περιορισμός Ευθύνης

Η Beauty Profesionals ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

8. Παράπονα

Η Beauty Profesionals, λειτουργώντας με αρχές και αξίες, αντιλαμβάνεται την ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών της, ως τη μοναδική οδό προς την ανάπτυξη και για το λόγο αυτό εστιάζει στη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας της και των παρεχομένων υπηρεσιών της.
Τα παράπονα και οι υποδείξεις των πελατών δίνουν στην εταιρεία πολύτιμη πληροφορία και αποτελούν τη βάση αναζήτησης και βελτίωσης ενδεχόμενων προβληματικών διαδικασιών.

Εάν θέλετε να διατυπώσετε ένα παράπονο ή να κάνετε μία πρόταση βελτίωσης για την ιστοσελίδα www.beautyprofessionals.gr , μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, πατώντας εδώ.

9. Cookies

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο www.beautyprofessionals.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες.

10. Υποστήριξη από browsers

Το www.beautyprofessionals.gr σχεδιάστηκε και υποστηρίζει Internet Explorer 9.0+ , Firefox 20+, Safari, Opera & Chrome