Κυτταρίτιδα - Σύσφιξη

Η κυτταρίτιδα είναι μια χαρακτηριστική δυσλειτουργία του λιπώδους ιστού, μια τοπική υπερτροφία, που χαρακτηρίζεται από τη «φλούδα πορτοκαλιού» όψη του δέρματος.

Στο Beauty Professionals αντιμετωπίζεται με τη ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΑΙΩΣΗΣ (CAVITATION,ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ) KAI ΧΡΗΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Συνδυασμός ενδοδερμικού μασάζ και cavitation

Cavi-sculprure.

Υπερηχητικά κύματα δονούν και διασπούν τα λιποκύτταρα και το ενδοδερμικό μασάζ αναδομεί το λιπώδη ιστό.Περνώντας την κεφαλή του Cavitation πάνω από κάθε ζώνη εφαρμογής, δημιουργούνται φυσσαλίδες στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα την κατάρρευση τους.

Στο τέλος της θεραπείας γίνεται αποτοξίνωση με λεμφικό μασάζ.

Τα αποτελέσματα είναι:

  • εξάλειψη της κυτταρίτιδας
  • αποβολή λίπους
  • τόνωση και σύσφιξη επιδερμίδας
  • ανόρθωση στήθους, μπράτσων

Θεραπείες ηλεκτροθεραπείας και θερμοθεραπείας.

Θερμοθεραπεία.

Με ειδικά μηχανήματα και καλλυντικά αυξάνεται τοπικά η θερμοκρασία τις περιοχές του σώματος με κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος με αποτέλεσμα τη μείωση του οιδήματος, την καλύτερη οξυγόνωση των ιστών και την αύξηση της δραστηριότητας των ενζύμων με επίδραση στο μεταβολισμό.

Ηλεκτροθεραπεία.

Με εξειδικευμένες συσκευές ηλεκτροθεραπείας εφαρμόζονται μέσω των pads παλμικά συνεχή ηλεκτρικά ρεύματα που προκαλούν μείωση των οιδημάτων και της κυτταρίτιδας και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος με αποτέλεσμα την αναδόμηση του λιπώδους ιστού. (Λιπογλυπτική)

Οι θεραπείες ολοκληρώνονται με τη σύσφιξη του σώματος με την κατάλληλη εκγύμναση για κάθε οργανισμό.