Για να πείτε στις σκληρύνσεις ‘GO AWAY’.

Οι σκληρύνσεις και οι κάλοι  στα δάχτυλα των ποδιών και στις πατούσες είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί έντονα ειδικά το καλοκαίρι.Οι σκληρύνσεις και οι κάλοι είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων όπως:
-Στενά υποδήματα
-Αθλητικές δραστηριότητες
-Ορθοπεδικές και ρευματολογικές παθήσεις
-Κακή στάση σώματος,ορθοστασία.
Αν η επιδερμίδα εκτίθεται σε μόνιμη πίεση και τριβή, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την αυξημένη ανάπτυξη κυττάρων στο συγκεκριμένο σημείο.
Σχηματίζεται λοιπόν μια στιβάδα σκληρού δέρματος (σκλήρυνση), η οποία μεγαλώνει εσωτερικά σε σχήμα κώνου και δημιουργείται ένας σκληρός πυρήνας, ο οποίος ονομάζεται ρίζα του κάλου,με έντονο πόνο τις περισσότερες φορές.
Η c-marso σας προτείνει μία θεραπεία που έχει άμεσα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των σκληρύνσεων και των κάλων.
Περιλαμβάνει:
Peeling Plus
Peeling µε κόκκους ελιάς, οι οποίοι καθαρίζουν και αποµακρύνουν µε φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρµα λείο και απαλό. Περιέχει ενεργά συστατικά, όπως αλλαντοϊνη και πανθενόλη µε απαλυντική δράση, λάδι καλέντουλας και πολυβιταµίνες µε αντιοξειδωτική, ηρεµηστική και απαλυντική δράση.. Προετοιµάζει το δέρµα, µε ιδανικό τρόπο, για την εφαρµογή άλλων προϊόντων περιποίησης.
Go Away Keratolytic Lotion Ειδική λοσιόν για την αφαίρεση των κάλων και των σκληρύνσεων. Εµποτίζετε µια λεπτή στρώση βαµβάκι και τοποθετείτε επάνω στη σκλήρυνση, µετά από 10-15 λεπτά αφαιρείτε το βαµβάκι και καθαρίζονται τα υπολείµµατα µε σπάτουλα, ή ράσπα.

Emollient Cream Plus
Πολύ ενισχυµένη κρέµα εντατικής περιποίησης µε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας που αναζωογονεί το δέρµα λόγω των µαλακτικών και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων. Το αµυγδαλέλαιο που περιέχει θρέφει και περιποιείται την επιδερµίδα αφήνοντάς τη λεία και απαλή. Το λάδι καλέντουλας ανακουφίζει από δερµατικούς ερεθισµούς και βοηθά στην αποκατάσταση των προβληµάτων της επιδερµίδας.

Δοκιμάστε τη θεραπεία στο Beauty Professionals.
 

Tags: