Φθινοπωρινά tips περιποίησης

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη  εποχή για να αποκαταστήσουμε τις φθορές του προσώπου μας όπως δυσχρωμίες,αφυδάτωση, λιπαρότητα που δημιούργησε η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και η υψηλή θερμοκρασία.

  •  Ενυδατώστε κατά τον καθαρισμό

Συνιστάται η χρήση καθαριστικού γαλακτώματος και λοσιόν  που περιλαμβάνουν ενυδατικούς παράγοντες και ενώ καθαρίζουν την επιδερμίδα σε βάθος, διατηρούν τη φυσιολογική υδρολιπιδική της ισορροπία. Επιλέξτε το κατάλληλο ανάλογα και με τον τύπο της επιδερμίδας σας.Καθαρισμός Lait Demaquillant και Hydralotion  – Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού για όλες τις επιδερμίδες και  πλούσια υδατική λοσιόν με βιταμίνες Β3 &Β5 και προβιταμίνη.

  •  Ανανεώστε το δέρμα με απολέπιση

Η καλοκαιρινή φθορά μπορεί να καταλήξει σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος. Για να απομακρύνετε αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα  προτιμήστε προϊόντα απολέπισης που προετοιμάζουν το δέρμα να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά που θα ακολουθήσουν χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. 6% ΑΗΑ FLUID Απολεπιστική κρέμα προσώπου και λαιμού με οξέα φρούτων και βιταμίνες για όλους τους τύπους. (Προσοχή: για άτομα με ευαισθησία στα οξέα, προτιμήστε το CACAO PEELING, ένα απαλό μηχανικό peeling με κόκκους κακάο)

  •  Λεύκανση για τα σημάδια που άφησε ο καλοκαιρινός ήλιος

Αντιμετωπίστε πανάδες, λεκέδες και δυσχρωμίες δίνοντας στην επιδερμίδα ενιαίο χρωματικό τόνο και λάμψη χρησιμοποιώντας προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C ή οξέα φρούτων και λευκαντικούς παράγοντες. DARK SPOT FADER(συμπυκνωμένος ορός για ρύθμιση του χρωματικού τόνου) Ένα εξελιγμένο λευκαντικό gel κατάλληλο για όλα τα δέρματα.

  •  Προστατέψτε το δέρμα σας

Παρόλο που η ηλιακή ακτινοβολία δεν είναι έντονη πρέπει να συνεχίζουμε να προστατεύουμε το δέρμα μας από τον ήλιο. Συνιστάται η χρήση αντηλιακού ή κρέμας ενυδάτωσης που συνδυάζει αντηλιακή προστασία. COLOR CONTROL CREAM (CC CREAM) – Κρέμα επιδιόρθωσης του χρωματικού τόνου με παράλληλη ενυδατική και αντηλιακή προστασία.

 

Tags: